Top Clean Ruhatisztító - Ametiszt Ruhatisztító
Tartalomhoz ugrás

Textiltisztítási anyagok értékesítése

Cégünk széles körben tudja biztosítani a mosodai és vegytisztítási szolgáltatáshoz, valamint a foltkezeléshez szükséges BÜFA vegyszerek adalékanyagait széles skáláját magyarországi kizárólagossági joggal. Partnereink ezen a területen jellemzően textiltisztítók, kelmefeldolgozók, konfekcionáló üzemek.

Textiltisztítási anyagok

A forgalmazott kiemelt BÜFA termékekről a termék katalógusból tájékozódhatnak. A vegyszerek használatáról és kezeléséről
Továbbá forgalmazunk textiltisztítási segédanyagokat (vállfa, nadrágcsík ...) és szívesen állunk üzleti partnereink rendelkezésére is. Kérdésével kérem forduljon a technikai managerhez a termékek vásárlásával vagy használatával kapcsolatban. Legyen ÖN is üzleti partnerünk és a forgalmazott termékeinkkel tegye még sikeresebbé cégét, vállalkozását.

A biztonsági adatlap a felhasználók számára az emberi egészség és a munkahelyi biztonság védelmére, valamint a környezet védelmére irányuló szükséges intézkedések. A biztonsági adatlapnak az anyag vagy keverék veszélyeiről tájékoztatja felhasználót, valamint tájékoztatást ad az anyag vagy a keverék biztonságos tárolására, kezelésére és ártalmatlanítására vonatkozóan.


Technikai Manager


Saskőy Attila Supervisor
Telefon: +36-30-9322-001
Email: s.attila@topemail.hu

Székhely (adminisztráció)


TOP CLEAN Hungária Kft.
1112 Budapest, Ütköző sor 6.
E-mail: info@topclean.hu

Lakosági ajánlatok


Top Clean Hungária Kft ©
Adatvédelmi tájékoztató 2018
Vissza a tartalomhoz