Cégünkről - Ruhatisztító

Tartalomhoz ugrás
Cégünk 1994. szeptember 9. nyitotta meg első szalonját Budapesten. Egy nemzetközileg elismert német cég 30 éves tapasztalatára támaszkodva, és az általa képviselt 80 éves múlttal és 4000 működő egységgel rendelkező Martinizing amerikai ruhatisztító hálózat működési tapasztalata alapján TOP CLEAN márka név alatt. Cégünk a világvezető német BÜFA cég vegyszereit, és adalék anyagait használja a tisztítás során.

A környezetvédelem a fenntarthatóság és az egészségvédelem érdekében 1995 tavaszán, Magyarországon, egyedülálló módon bevezettük a MIELE-KREUSSLER cégek által kifejlesztett BIO CLEAN tisztítási eljárást. Ez az innováció igazi világújdonság volt a textiltisztítás terén amelyet az országban ilyen módon kizárólag üzleteink végeztek.
Napjainkra országos hálózattá nőttük ki magunkat: jelenleg Magyarországon közel 60 egységet (szalonokat és felvevőhelyeket) működtetünk ahol akár 1-2 órás tisztítási szolgáltatás is igénybe vehető. A szolgáltatásainkat a vevők igényeihez igazítjuk, ezért a textíliák komplex kezelését és pluszszolgáltatásokat vezettünk be, így biztosítva ügyfeleink kényelmét, védve egészségét és kiváltva hűségét.
European Award of Excellence TOP CLEAN 2020

2020 - GLOBAL BEST PRACTICE AWARD


A CINET a Professzionális Textiltisztítók (PTC) világszervezetének központja 36 ország 120 textiltisztítója közül a TOP CLEAN magyar textiltisztítót a világszervezet GLOBAL BEST PRACTICE AWARD 2020 díjára jelölte, és ország díjjal jutalmazta, mint legjobb magyar pályázót. Ezt a díjat a textiltisztításban a világszintet képviselő legjobb szakmai gyakorlatot folytató cégek kaphatják meg.
European Award of Excellence TOP CLEAN

2014 - Comité INternational de L'Entretien du Textile


Ezt ismerte el a CINET a "Legjobb Európai Textiltisztítási Gyakorlatot Megvalósításának" díjával. A TOP CLEAN név alatt bevezetett tisztítási rendszer, a hazai piacon egyedülálló komplex szolgáltatási, minőség biztosítási, egészségvédelmi és hűség programot kínál ügyfelei részére, az alábbi területeken:
Cinet Professional Textile Care
Comité INternational de L'Entretien du Textile / www.cinet-online.com
LCN November Issue CINET page / LCN novemberi számában CINET oldal /
Comité INternational de L'Entretien du Textile

Ruhatisztító üzletkek


Allee Ruhatisztító
Budapest, Váli utca 3.

Budagyöngye Ruhatisztító
Budapest, Szilágyi Erzsébet f. 121.

Pólus Ruhatisztító
Budapest, Szentmihályi út 131.

További ruhatisztító üzletek

Székhely (adminisztráció)


TOP SERVICE Hungária Kft.
Email: info@topservice.hu

Céges ajánlatok

Hotelszerviz
BÜFA segédanyagok

Top Service Hungária Kft.©
Adatvédelmi tájékoztató 2018

Kapcsolattartó


Karl Zoltán
Telefon: +36-30-932-2001
Email: karl.zoltan@topservice.hu

Vállalási szabályzat
Vissza a tartalomhoz