Intelligens ruhák - Top Clean - Ametiszt

Top Clean céges ajánlatok
TOP CLEAN Ruhatisztító
Ametiszt Ruhatisztító
Tartalomhoz ugrás

Intelligens ruhák

Az úgynevezett intelligens ruhák térhóditása megkezdődőtt. Intelligens ruhák lázas villogásba kezdenek a rádiótornyot ábrázoló minta körüli kék sávon már egy egyszerű fekete pólón.
A Think Geek cég Wi-Fi Detector elnevezésű felsője, ha szélessávú hálózati jelet fog, akkor az erősségnek megfelelő számú kék térerő jelzés villan fel a viselő mellkasán. Megtudhatja, hol internetezhet a legkönnyebben Wi-Fi hálózaton.
Intelligens ruhák - Smart textíliák
A bizarr elektronikus ruhakölteményeknek ma már a fantázia sem igen szab határt. Pld. „ölelő pulóvere” továbbíthatja a simogatást. A diszkóban a basszus és más környezeti hangokat veszi, és ennek megfelelően látványosan villózni kezd.

Az úgynevezett intelligens ruhadarabok az anyag felületére vagy textil szálai közé applikált elektronikus eszközöket tartalmaznak, képesek például vezeték nélkül kommunikálni a külvilággal, GPS jeleket fogadni, energiát termelni, szórakoztatni, vagy éppen analizálni az egészségi állapotunkat.

Ezeket a textíliákat csak a nálunk alkalmazott BIO CLEAN tisztítási módszerrel szabad kizárólag tisztítani. A ruházat jelölése, Tisztitási modszer profi vizes tisztítás (tisztító szakember által).

Ruhatisztító kereső

Vissza a tartalomhoz