Szőnyegtisztítás

Szőnyegtisztítást rövid határidővel vállaljuk. Hozza el üzletünkbe kedvenc szőnyegét, rongyszőnyegét, falvédőjét és minőségi szőnyegtisztítást kap elérhető áron. A minőségi szőnyegtisztítás során a  szőnyegek visszanyerik legjobb formájukat. Óvja meg családját a nem kívánatos portól és atkáktól. Szőnyegek szegélye rojtja sérült vagy elszakadt. A szőnyeg színével harmonizáló szegő fonallal újra szegjük szőnyegét. Akár a régi, kopott sérült szőnyegrojt is javítani tudjuk. A szőnyeg rojt eltávolítása után újra rojtozzuk kedvenc szőnyegét, rongyszőnyegét, falvédőjét. Szőnyegtisztítás profi technológiával, kefesoros tisztítás, gépi portalanítás és függesztett hőkamrás szárítással történik.
 

Szolgáltatások:

  • Szőnyeg tisztítás (mélymosás, vegytisztítás)
  • Szőnyeg javítás (szegés, rojtozás, méret korrekció)

Szőnyegtisztítás

  • 1m² felett szőnyegtisztítás partnerünknél  
  • 1m² alatti szőnyeg tisztítása akár üzletünkben (Tovább üzletlistára).
Szőnyegtisztítás Top Clean - Ametiszt ruhatisztító
Szőnyeg előkezelése, folttisztítása
Egyedileg kézzel, illetve kézi körkefés gépekkel végezzük az előkezelést. Többféle mosószert, illetve foltkezelő anyagot használunk a foltkezeléshez.
 
Szőnyeg portalanítás - atkátlanítás
Vibrációs elvű, elszívással kombinált porológépek a szőnyegekben lévő mechanikus szennyeződéseket és poratkákat távolítjuk el.
 
Szőnyeg egyedi, kézi tisztítása
Egyedi csomózású, mintájú különleges és antik szőnyegek esetén célszerű.
 
Minőség információ gyűjtés
Kérjük ön is tájékoztasson minket az adott szőnyeg előéletéről, hogy a legjobb hatásfokkal tudjuk tisztítani a szőnyeget. Csak a rendszeresen tisztított szőnyeg tisztítható megfelelően
 
Szőnyeg sík-mélymosás
Számítógép(PLC)-vezérlésű sík-mélymosógépen mossuk át, többfázisú öblítést alkalmazva. Nagynyomású, porlasztott vízsugárral teljes keresztmetszetében átmossuk a szőnyegeket. Ezután következnek az öblítések, majd mechanikus préssel a szőnyegekben lévő vizet eltávolítjuk.
 
Szőnyeg egyedi mosás
Az egyedi mosás során megválasztott technológiák, mosószerek és segédanyagok széleskörű alkalmazásával a legjobb tisztítási eredményt tudjuk elérni.
 
Szőnyeg egyedi, antiallergikus tisztítása
Szőnyegekben lévő poratkákat és ürüléküket el távolítjuk. Különféle segédanyagok felhasználásával – „fertőtlenítjük”!
 
Szőnyegek centrifugálása és szárítása
A szőnyegek egyedileg függesztve kerülnek be a szárító berendezésbe. A szőnyegeket – azok anyagához igazodóan – változó hőfokon, néhány óra alatt zárt rendszerben szárítjuk meg.
 

Ruhatisztító üzlet kereső a szőnyeg, rongyszőnyeg, falvédője leadásához