Szőnyegtisztítás - Szőnyegtisztító szolgáltatások - Ruhatisztító

Tartalomhoz ugrás

Szőnyegtisztítás

Hozza el üzletünkbe kedvenc szőnyegét, rongyszőnyegét, falvédőjét és minőségi szőnyegtisztítást kap elérhető áron. A minőségi szőnyegtisztítás során a szőnyegek visszanyerik legjobb formájukat. Óvja meg családját a nem kívánatos portól és atkáktól.

Szőnyegtisztító szolgáltatások

Szőnyegtisztítás

Szőnyegeket profi technológiával, kefesoros tisztítás, gépi portalanítás és függesztett hőkamrás szárítással történik. Az egy m² felett szőnyegtisztítás és javítás a partnerünknél. Az egy m² alatti szőnyeg tisztítása akár üzletünkben. (Tovább üzletlistára)

Szőnyegjavítás

Szőnyegek szegélye rojtja sérült vagy elszakadt. Akár a régi, kopott sérült szőnyegrojt is javítani tudjuk. A szőnyeg rojt eltávolítása után újra rojtozzuk kedvenc szőnyegét, rongyszőnyegét, falvédőjét. A szőnyeg színével harmonizáló szegő fonallal újra szegjük szőnyegét.

Minőség információ gyűjtés - Szőnyegtisztítás átvétele

A Top Clean és Ametiszt Ruhatisztítóban leadott szőnyegtisztítást rövid határidővel vállaljuk. Kérjük ön is tájékoztasson minket az adott szőnyeg előéletéről, hogy a legjobb hatásfokkal tudjuk tisztítani a szőnyeget. Csak a rendszeresen tisztított szőnyeg tisztítható megfelelően. Kérjük, mérje le szőnyegét vagy ügyeljen arra, hogy a szőnyeg feltekerésekor hátoldalán található méret látható legyen. A szőnyeg, rongyszőnyeg, falvédő az alábbi városokban levő üzleteinkben leadhatóak.
Budapest, Budaörs, Debrecen, Győr, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Nyiregyháza, Pécs, Sopron, Szeged, Székesfehérvár
Szőnyegtisztítás átvétele
Szőnyegtisztítási tájékoztató

Egyszerű „műselyem” szőnyegek


Egyszerű „műselyem” szőnyegek a közel-keleti, valódi selyem szőnyegek másolatai melyek anyaguk tekintetében sokkal könnyebben és eredményesebben tisztíthatóak. Szín telítettségüket és fényességüket nagymértékben a szálirány határozza meg. A szőnyeg tisztításakor a különböző irányba száradó szálak sötétebb és világosabb területeket hoznak létre a szőnyegen. A szőnyeg felülete sprődebbé és keményebbé válhat. Ezen különbségek a szőnyeg szállításakor további felületen is létre jöhetnek. A fényfoltosság és keményedés porszívózással orvosolható vagy körülbelül egy hét használat után a műselyem szálak rendeződnek.
Egyszerű műselyem szőnyegek
Egyszerű „műselyem” szőnyegek: 4-5mm

Hosszú szőrű, fényes szőnyegek „shaggy”


Ezek a meleg tónusú kedvelt „shaggy” szőnyegek részben, vagy egészben viszkóz szálakból álló szőnyegek. Sajnos a problémásabb fajták közé tartoznak. Vállalásnál figyeljünk arra, hogy fehér szőnyegek esetén, a fényes fehér szálak szürkesége kopásból is adódhat és ez nem javítható már. Jellemzően ragasztott hátoldalúak, ezért a ragasztott szőnyegek összes problémája is előfordulhat a tisztítás során (hátoldal deformálódása, ragasztóanyag felületre kicsapódása, sötétszürke –festett- hátoldal színeresztése). Továbbá a „shaggy” szőnyegek általános problémái is előfordulhatnak a tisztítás során (sodort szálak kibomlása, kibomlott végekbe betapadó szösz, csomósodás).
Hosszú szőrű, fényes szőnyegek (Fényes „shaggy”)
Hosszú szőrű, fényes szőnyegek: 2-10 cm

Vastag, nem hosszú szőrű, fényes szőnyegek


Vastag, nem hosszú szőrű, fényes szőnyegek fényes betéteikről és legtöbbször dombor nyomott mintáikról elegáns megjelenésükről ismerhetőek fel. A tisztítás során minden esetben elszíneződnek, így utókezelést igényelnek. Ez a kezelés legtöbb esetben hatásos, de mintától függően lehet, hogy maradéktalanul nem fehéríthető ki a fényes betét. Szinte az összes ilyen szőnyeg ragasztott hátoldalú, ezért a ragasztott szőnyegek összes problémája is előfordulhat a tisztítás során (hátoldal deformálódása, ragasztóanyag felületre kicsapódása, sötétszürke –festett- hátoldal színeresztése).
Vastag nem hosszú szőrű, fényes szőnyegek
Vastag, nem hosszú szőrű, fényes szőnyegek: 12-25mm

Teljes egészében fényes, vastag, nem hosszú szőrű szőnyegek


A legproblémásabb szőnyegtípus. Drága, nem tűri a mechanikai hatásokat, mérsékelten tűri a nedvességet. Kizárólag kézileg tisztítható, és ilyen esetben is előfordulhat, hogy tompul a fénye. Ha ilyet vállalunk, mindig felhívjuk a fentiekre az ügyfél figyelmét és ki is kérjük a véleményét. Nem áztatható, így nem is szagtalanítható. Áztatást csak az ügyfél saját felelősségére hajtunk végre.
Teljes egészében fényes, vastag, nem hosszú szőrű szőnyegek
Amennyiben Ön bizonytalan szőnyegének tisztítási kockázatában, akkor kérjük, hogy fotózza le szőnyegét és írja le állapotát (folt, állag, szag) hogy, szakemberünk tájékoztatni tudja a szőnyege tisztíthatóságáról és az esetlegesen jelentkező elváltozásokról. (Email cím: info@topclean.hu)

Szőnyegtisztítás információ

Szőnyeg portalanítás - atkátlanítás

Vibrációs elvű, elszívással kombinált porológépek a szőnyegekben lévő mechanikus szennyeződéseket és poratkákat távolítjuk el.
1/6

Szőnyeg előkezelése, folttisztítása

Egyedileg kézzel, illetve kézi körkefés gépekkel végezzük az előkezelést. Többféle mosószert, illetve foltkezelő anyagot használunk a foltkezeléshez.
2/6

Szőnyeg sík-mélymosás

Számítógép(PLC)-vezérlésű sík-mélymosógépen mossuk át, többfázisú öblítést alkalmazva. Nagynyomású, porlasztott vízsugárral teljes keresztmetszetében átmossuk a szőnyegeket. Ezután következnek az öblítések, majd mechanikus préssel a szőnyegekben lévő vizet eltávolítjuk.
3/6

Szőnyeg egyedi mosás

Az egyedi mosás során megválasztott technológiák, mosószerek és segédanyagok széleskörű alkalmazásával a legjobb tisztítási eredményt tudjuk elérni. Szőnyeg egyedi, kézi tisztítása az egyedi csomózású, mintájú különleges és antik szőnyegek esetén célszerű.
4/6

Szőnyeg egyedi, antiallergikus tisztítása

Szőnyegekben lévő poratkákat és ürüléküket el távolítjuk. Különféle segédanyagok felhasználásával – „fertőtlenítjük”!
5/6

Szőnyegek centrifugálása és szárítása

A szőnyegek egyedileg függesztve kerülnek be a szárító berendezésbe. A szőnyegeket – azok anyagához igazodóan – változó hőfokon, néhány óra alatt zárt rendszerben szárítjuk meg.
6/6
Szolgáltatás információ

Ruhatisztító üzletkek


Allee Ruhatisztító
Budapest, Váli utca 3.

Budagyöngye Ruhatisztító
Budapest, Szilágyi Erzsébet f. 121.

Pólus Ruhatisztító
Budapest, Szentmihályi út 131.

További ruhatisztító üzletek

Székhely (adminisztráció)


TOP SERVICE Hungária Kft.
Email: info@topservice.hu

Céges ajánlatok

Hotelszerviz
BÜFA segédanyagok

Top Service Hungária Kft.©
Adatvédelmi tájékoztató 2018

Kapcsolattartó


Karl Zoltán
Telefon: +36-30-932-2001
Email: karl.zoltan@topservice.hu

Vállalási szabályzat
Vissza a tartalomhoz