Tartásjavítás - Ruhatisztító

Tartalomhoz ugrás

Tartásjavítás

Tartásjavítás szolgáltatás minden felsőruházatra ajánlható, mivel szinte minden anyagra használható. Nemcsak visszaadja a kelme formáját, hanem az ezzel kezelt ruha alakját, fazonját hosszabb használat esetén is megtartja és a tartás javító kellemesebbé teszi a tapintást is. Egyszóval a ruhának fokozott alakmegtartó képessége lesz.

Milyen ruhatípusokhoz javasolt?

Zakó, Nadrág, Blézer, SzoknyaIng, Mellény, Átmeneti kabát, Télikabát
Tartásjavítás

Hogy tudom kérni a tartásjavítás szolgáltatást?

Bármelyik tisztítási szolgáltatás mellé kérhető. A szolgáltatást a tisztítással együtt kell kérni és bármelyik üzletünkben kérhető.

Tartásjavítás előnyei

Forma tartósság, Gyűrődésnek ellenállóbb, Por és szennyeződés taszító hatású, Bolyhosodás megelőző
Tartásjavítás szolgáltatás felsőruházatra

Öltönyök – Kosztümök kezelése és állag megóvása


A konfekcionált öltöny a túlhordás és egyéb hatások miatt folyamatosan elveszíti előnyös megjelenését. A szövet belső felületére rávasalt ragasztófelület a külső hatások miatt pontokban, csíkokban elengedi a szövetet ezzel a fazonját is elveszíti. Ezt a jelenséget hólyagosodásnak hívjuk. Az öltöny, kosztüm kinézetének megóvása érdekében a következő tisztítási és tárolási javaslatunk.
Tartásjavítás szolgáltatás felsőruházatra

Tárolási és viselési javaslat


Az öltönyt lehetőleg ne viseljük minden nap. Hagyjuk az öltönyt pihenni, hogy regenerálódjon. A tároláskor használjunk széles öltöny vállfát (minimum 4cm szélességű) Az öltönyzsákot csak szállítás céljából használjuk. A szekrényben gondoskodjunk a molyvédelemről annak ellenére is, hogy a lakásban nem láthatóak a moly nyomai.
 

Tisztítási javaslat


Egy öltöny akkor igazán szép, ha ki van vasalva. Nem javasoljuk a gyűrődések otthoni eltávolításához a vasalást mivel ezzel a szennyeződéseket is belevasaljuk. Gyűrődési éleknek az eltávolításához mindenképpen speciális gőzölővel szabad csak hozzákezdeni. A vasalás csak teljesen tiszta ruhánál alkalmazható. Ezért üzleteinkben kérhető külön vasalási szolgáltatás is. A ruhatisztítást mindenképpen Top Clean vagy Ametiszt Ruhatisztítóban javasoljuk elvégeztetni a minőségi tisztítási szolgáltatás és hozzá kérhető tartásjavítás miatt. A tartásjavítás szolgáltatás megoldást kínál zakók, blézerek, kabátok, nadrágok felületi képének javítására és megtartására. Ez az eljárás bizonyos mértékig - a por és szennytaszítás - mellett a hólyagosodást is mérsékeli és ezzel a fazonját is jobban megőrzi a ruhadarab.
Szolgáltatás információ

Ruhatisztító üzletkek


Allee Ruhatisztító
Budapest, Váli utca 3.

Budagyöngye Ruhatisztító
Budapest, Szilágyi Erzsébet f. 121.

Pólus Ruhatisztító
Budapest, Szentmihályi út 131.

További ruhatisztító üzletek

Székhely (adminisztráció)


TOP SERVICE Hungária Kft.
Email: info@topservice.hu

Céges ajánlatok

Hotelszerviz
BÜFA segédanyagok

Top Service Hungária Kft.©
Adatvédelmi tájékoztató 2018

Kapcsolattartó


Karl Zoltán
Telefon: +36-30-932-2001
Email: karl.zoltan@topservice.hu

Vállalási szabályzat
Vissza a tartalomhoz