Tisztítási eljárások – Technológiák - Ruhatisztító

Tartalomhoz ugrás

Egészségmegőrző tisztítási szolgáltatásokHagyományos tisztítás


A megszokottal ellentétben a hagyományos tisztítási eljárás nem a vízet, hanem szerves vegyületet (PER) használ oldószerként. Az eljárás alapjaiban nagyon hasonló a megszokott forgódobos mosási eljáráshoz, de itt a ruhák az oldószer fürdőben nem pedig vízben tisztulnak. A régi eljárásokkal ellentétben a mai 5. generációs gépek a legkorszerűbbek. Mivel ez egy teljesen zárt rendszer, ezért a tisztítás összes fázisa a nedvesítéstől a szárításig ezekben a gépekben történik. Maga az eljárás kíméletes mechanikai hatásokkal bír, hasonlóan egy otthoni mosógéphez. Kiválóan alkalmas az érzékenyebb textíliák, mint például a gyapjú vagy a selyem tisztítására, hiszen víz nem éri a ruhadarabokat, így a filcesedés és a gyűrődés könnyen elkerülhető. Mint mindenhol itt is vannak azonban kivételek. Jellemző kivétel a PVC illetve a Poliurethan tartalmú textíliák, amikből e vegyszer a lágyító anyagokat oldja ki, ezért ezeket csak a BIO CLEAN eljárással tudjuk kezelni. További kérdésével kérjük forduljon szakértő kollégáinkhoz, szívesen válaszolnak telefonon vagy  elektronikus úton is.


BIO CLEAN vagy Nedves kezelés


Ez egy vizes bázisú, csökkentett mechanikai és kémiai hatásokkal történő eljárás. Mind az adalék anyagok, mind a gépek mechanikája a nagyon érzékeny darabok tisztítására lett kifejlesztve. Az eljárást MIELE-KREUSSLER cég 1991-ben szabadalmaztatta. Teljesen alkalmas azoknak az ügyfeleinknek, akik környezettudatosak, valamilyen allergiában szenvednek, vagy csak szeretnék védeni, ápolni az általuk viselt terméket főleg ha az már ÖKO-TEX eljárással készült. Tökéletesen megbízható kisgyermekek ruházatához, plüss állatok, vagy egyéb játékokhoz valamint a bőrrel közvetlenül érintkező lakás textíliák (például gyapjútakarók) tisztításánál.

A BIO CLEAN előnyei a vegytisztítással szemben a környezetbarát eljáráson túlmenően:

    • közel semleges vegyhatás - allergia mentes
    • jobb tisztító hatás  - frissebb, természetes illat,
    • tisztább színek
    • kisebb mértékű fakulás


ÖKO-TEX anyagok tisztítása


ÖKO-TEX anyagok
A textiliparban az ÖKO-TEX címkével szavatolják, hogy egészségre káros mennyiségben a konfekcionált textíliák nem tartalmaznak nehézfémeket, valamint teljesen kizárják a rákot, vagy allergiát kiváltó színezőket. Ezek a humán ökológiailag megfelelő anyagok vegytisztítva teljes mértékben elvesztik fenti kívánatos tulajdonságaikat, pozitív tulajdonságaik megőrzése érdekében csak az általunk kínált BIO CLEAN tisztítás a kizárólagosan alkalmazható tisztítási eljárás. Figyelje az ÖKO-TEX címkét ruházatában, amely egyre gyakrabban jelenik meg már a hazai üzletek áruválasztékában is. A BIO CLEAN tisztítás értelemszerűen nem csak az ÖKO-TEX anyagok, hanem minden textília esetén alkalmazható. Jobb tisztító hatást, vegyszer- és allergiamentességet biztosítva.

Ruhatisztító üzletkek


Allee Ruhatisztító
Budapest, Váli utca 3.

Budagyöngye Ruhatisztító
Budapest, Szilágyi Erzsébet f. 121.

Pólus Ruhatisztító
Budapest, Szentmihályi út 131.

További ruhatisztító üzletek

Székhely (adminisztráció)


TOP SERVICE Hungária Kft.
Email: info@topservice.hu

Céges ajánlatok

Hotelszerviz
BÜFA segédanyagok

Top Service Hungária Kft.©
Adatvédelmi tájékoztató 2018

Kapcsolattartó


Karl Zoltán
Telefon: +36-30-932-2001
Email: karl.zoltan@topservice.hu

Vállalási szabályzat
Vissza a tartalomhoz