Vasalás - Ruhatisztító

Tartalomhoz ugrás

Vasalás

A vasalás rendkívül idő és energia igényes. Egy nagyobb mosás esetén akár 3-4 órát is igénybe vehet a textíliák vasalása. Bizonyos ruhaneműknél speciális eszközökkel lehet csak végrehajtani.

Minden tisztítási szolgáltatás tartalmazza a vasalást. Így nyújtva teljes körű megoldást a ruhatisztításra fokozva az ön kényelmét. Válassza ön is a teljeskörű tisztítási szolgáltatásunkat. Fordítsa idejét fontosabb dolgokra. keresse tisztítóinkat minden nagyobb áruházban.

Vasalás előnyei

Formatartás, Színkímélés, Kisebb göbösödési hajlam
Vasalás

Lehetséges-e csak vasalási szolgáltatást igénybe venni és menyibe kerül?

Igen. A vasalási szolgáltatás díja a tisztítási díj 70%-a. Ez azt jelenti, hogy ha egy tétel tisztítási díja 1000 forint, akkor a vasalásért 700 forintot kell fizetni. Ez az árképzési módszer segít az ügyfeleknek könnyen kiszámolni a különböző szolgáltatások költségeit, és elősegíti az átlátható üzleti gyakorlatokat.

Milyen felsőruházatra kérhető csak Finiselés szolgáltatás?

ing - póló - zakó - blézer - nadrág - ruha - menyasszonyi ruha - szoknya - öltöny mellény - nyakkendő - kabát.  

Vasalás mint tevékenység

A vasalás története 2000 éves múlttal rendelkezik.

A kínai Han dinasztia idejéből származik a legrégebbi vasaló, amit forró homokkal és faszénnel töltöttek meg. Az akkoriban szokásos díszítő elemként sárkányt mintáztak meg a nyelén. Szintén felfedezhető a vasalás, mit tevékenység egy i.e. 540-ből egy Görögországból származó vázán, amin asszonyok fehér vásznat feszítenek és simítanak. A vasalás tevékenység a világ minden táján, külön-külön, egymástól függetlenül fejlődött. Már a viking harcosok sírhelyeiben is találtak gomba alakú, üvegvasalókat.

Vasalási praktikumok

Ma már minden modern háztartás alap felszereltségébe bele tartozik a vasaló, vagy a gőzállomás. Fontos, hogy használója pontosan ismerje a vasalandó textíliát, a vasalásra vonatkozó feltételeit. A ruhába varrt kezelési útmutatón találhat erre vonatkozó utasítást. Mindig a textília anyag összetételét kell először figyelembe venni, utána kell kiválasztani a megfelelő vasalási hőmérsékletet. Javasoljuk, hogy a vasalást mindig a textília fonákján végezze, így kevésbé, vagy egyáltalán nem károsodik. Minden kelme vasalásához szükséges bizony nedvesség tartalom, ezért (ezt Önök is tapasztalták) a készre szárított ruhákat nehezebb simítani. Enyhén nedvesen érdemes elkezdeni a vasalást, és ha teljesen megszáradt, még érdemes ellenőrizni, illetve kisimítani az esetleg gyűrött maradt részeket. Természetesen kollégáink szívesen állnak rendelkezésükre, profi ipari berendezéseinkkel.
Szolgáltatás információ

Ruhatisztító üzletkek


Allee Ruhatisztító
Budapest, Váli utca 3.

Budagyöngye Ruhatisztító
Budapest, Szilágyi Erzsébet f. 121.

Pólus Ruhatisztító
Budapest, Szentmihályi út 131.

További ruhatisztító üzletek

Székhely (adminisztráció)


TOP SERVICE Hungária Kft.
Email: info@topservice.hu

Céges ajánlatok

Hotelszerviz
BÜFA segédanyagok

Top Service Hungária Kft.©
Adatvédelmi tájékoztató 2018

Kapcsolattartó


Karl Zoltán
Telefon: +36-30-932-2001
Email: karl.zoltan@topservice.hu

Vállalási szabályzat
Vissza a tartalomhoz